| Tradicionalni recepti  | Članci  |  Mapa Hrvatske  |  Kontakt  |  apartmani  apartmani  apartmani        
a
NaslovnaHoteliApartmani Kampovi-Hrvatska Kampovi-Slovenija Odmor-planine Slovenija AgroturizamGastro

Marketing

PVC stolarija - Final forma d.o.o,


Proizvodi hrvatskog sela 
                   

Svake godine održava se jedna od najvažnijih izlagačkih manifestacija tradicijskih proizvoda u Hrvatskoj. 11 izložba održana je na jezeru Jarun u Zagrebu.
Prodajna izložba je pravo zadovoljstvo za posjetioce koji mogu kupiti niz eko proizvoda koji su pravo bogatstvo naših sela i sačuvane tradicije proizvodnje hrane.
EKO PROIZVODI, PRERAĐEVINE OD VOĆA I POVRĆA
Eko proizvodi predstavljeni su sa velikim brojem marmelada, džemova i meda do kupinovog vina, likera, rakija i ljekovitog bilje
tradicionalni: proizvodi:hrvatskog sela tradicionalni: proizvodi:hrvatskog sela tradicionalni: proizvodi:hrvatskog sela
MLIJEČNI PROIZVODI - ovčji, kozji, kravlji i miješanih. 
Zastupljena su sva proizvodna područja, od Dalmacije i Like do sjeverozapadne Hrvatske i Slavonije. Posebno je atraktivna ponuda tradicijskih sireva kao što su škripavac, prgice, sušeni kravlji sir. i sirevi sa raznim dodacima ( vlasac, koptiva, češnjak )
 
tradicionalni: proizvodi:hrvatskog sela tradicionalni: proizvodi:hrvatskog sela tradicionalni: proizvodi:hrvatskog sela
KRUH I SLASTICE
Iz Slavoniji su predstavljene tradicionalne orahnjače, makovnjače, buhtle, štrudle, okruglice sa šljivama i listarići, salovnjaci, iz primorskog dijelu Hrvatske fritule, kroštule, mandulate, krokanate, rafiole, cukarini, u Istri presnac, kroštule s bademima, šurlice, smokvenjaci. Iz Dubrovačkog područja rožata, priklama, kotunjata, mantala. Iz Zagorja, u sjeverozapadnoj i središnjoj hrvatskoj štrukli, buhtle, bazlamača, bučnica, zlevanka, zgreblica
tradicionalni: proizvodi:hrvatskog sela SUHOMESNATI PROIZVODI
Bogati izbor slavonskih delicija; domaćeg kulena i kulenove seke, slavonske kobasice, slavonske slanine, slavonske šunke, švargla i čvaraka. Jednaku pozornost posjetitelja sajma
privlači Drniški pršut, panceta te Samoborska salama. 
ULJA I OCTI
Maslinovo i bučno ulje spadaju među atraktivnije proizvode na sajmu. Do sada su najviše bila zastupljena maslinova ulja iz sjeverne i srednje Dalmacije, izložena su sjajna istarska ulja.
Sve više se traži bućino ulje. 
Od prirodnog octa nudi se jabučni i vinski, ali i ocat od meda.
Vina su izložena: autohtoni moslavački Škrlet, Plešivički portugizac, slavonska Graševina, dalmatinski Plavac i Babić, a od aromatiziranih vina Bermet, voćna vina; kupinovo, jabučno.
tradicionalni: proizvodi:hrvatskog sela tradicionalni: proizvodi:hrvatskog sela tradicionalni: proizvodi:hrvatskog sela
Posjetioci osim prehrambenih proizvoda mogu pogledati niz ukrasnih ručno izrađenih proizvoda, kao i tradicionalne pisanice.
  Natrag na vrh     

Marketing

 

web counter

       Apartmani      Kampovi      Odmor planine     Mobilne kućice      Autohtoni recepti      Agroturizam      Kontakt     Naslovna  
 © 2007 - 2017  PROINFOKOD d.o.o.