| Tradicionalni recepti  | Članci  |  Mapa Hrvatske  |  Kontakt  |                Language
NaslovnaHoteliApartmani Kampovi-Hrvatska Mobilne kučice Odmor-planine Slovenija AgroturizamGastro
 
 Prijava oglasa:

 Zahtjev za oglas     

  Pretraživanje:
  apartmnai, kuće,
  hoteli, sobe, kampovi

  vrsta smještaja: 

  destinacija:

izaberite:

MIN ležaja:

 Max ležaja:

 cijena od:

 cijena do:

Marketing

PVC stolarija - Final forma d.o.o,
 
Marketing

 

Mobilne kućice - iznajmljivanje mobilnih kućica 

Iznajmite mobilnu kućicu u nekom od kampova na Jadranu

Mobilne kućice za ljetovanje i uživanje u prirodi za opušten odmor. Najam mobilnih kućica diljem Hrvatske. Mmobilne kućice na Jadranu smještene u kampovima duž jadranske obale i otoka.
Prednost ljetovanja u mobilnim kućicama je neposredna blizina plaže. Možete ljetovati u kućici smještenoj u prirodnom okruženju uz more. Svaka je kućica konforno opremljena a terasa omogućuje dodati boravak na otvorenom.

Mobilne kućice i bumgalovi u kampovima

Mobilne kućice za najam, u kampu Camping Šimuni - otok Pag

 
Kamp Camping šimuni iznajmljuje mobilne kućice. Mobilne kućice u kampu Šimuni mogu primiti do šest osoba, moderno su uređene i dolaze s velikim terasama s kojih se pruža prekrasan pogled na more. 

Mobilne kućice u kampu Camping Šimuni, otok Pag

Mobilne kućice za najam u kampu "Camping Pirovac"

U novootvorenom kapu Pirovac gosti mogu uživati u različitim mobilnim kućicama (4+2, 6+1, 6+1+ jacuzzi)  sa velikom terasom sa ljetnom kuhinjom, blagovaonom, ležaljkama. U kampu je bazen sa toplom vodom, toboganom, valovima i ležaljkama oko bazena, kafe bar za osveženje, brza hrana, dječje igralište, parking, jacuzzi (samo u nekoliko kućica 6+1) 

Mobilne kućice u kampu Pirovac

Mobilne kućice za najam, u kampu Diana i Josip, Biograd

 

Kamp Diana i Josip iznajmljuju moblne kućice smještene u hladu stoljetnih borova i u blizini plaže. Možete iznajmiti 3 tipa mobilnih kućica; Mobilne kućice STANDARD, Mobilne kućice LUX, Mobilne kućice SUPER LUX MOBILE HOUSE LUX (8x3m) for 4-5 osoba MOBILE HOUSE LUX (8x3m) for 4-5 osoba.

Mobilne kućice u kampu Diana i Josip

Mobilne kućice za najam, u kampu Sandy, Biograd 

 

Kamp SANDY prostire se uz samu obalu grada Biograda. Proteže se na privatnoj parceli od 2500 m2, u ugodnoj hladovini borova gdje se nalaze atraktivne mobilne kućice. U ponudi je 8 prekrasno uređenih mobilnih kućica kvadrature 24m2 i 32m2. Sve mobilne kućice imaju nadkrivene terase s kojih se pruža pogled na Pašmanski kanal.

Mobilne kućice u kampu Sandy

Mobilne kućice za najam - Mobile trade Kamp Jazine, otok Murter

 
Iznajmljujemo 2 mobilne kućice u Autokampa Jazine, otok Murter, udaljen 2km od Tisnog. Kućice se nalaze na VIP lokacijama kampa na uzvišenim kaskadama i pogledom na more. Prekrasne terase vam pružaju uživanje u nezaboravnim zalascima sunca. Mobilna kućica TIP 1, površina 32 m2, broj osoba 4 + 2, 2 Mobilna kućica TIP 2, Površina 32 m2, .

Iznajmljivanje mobilnih kućica u kampu Jazine

Mobilne kućice za najam, u kampu Galeb, Omiš

 

Mobilne kućice Sunshine nalaze se direktno na pješčanoj plaži. Iz kućice se pruža pogled na more a  terasa je dodatno opremljena i jakzzi kadom. Relax mobilne kućice smještene su u prirodnom hladu mediteranskih stabala. Kućice su pogdne za smještaj maksimalno 8 ljudi.  

Iznajmljivanje mobilnih kućica u kampu Galeb u Omišu

Bungalovi za najam, u kampu Diana i Josip, Biograd

 
Kamp Diana i Josip iznajmljuje osim moblnih kućica možete iznajmiti konforne bungalove smještene u hladu stoljetnih borova i u blizini plaže. 


Iznajmljivanje bungalove u kampu Diana i Josip

Mobilne kućice za najam u kampu Brevilacqua

 
Kamp Brevilacqua udaljeno je 1 km od predivnih, dugih, plitkih, te pješčanih plaža koje su stvorene za obiteljski turizam. Mobilne kućice su konforno opremljene:kuhinja, dnevni boravak, 2 spavaće sobe, kupaonica, klima, SAT/,  WIFI. Površina mobilne kućice:30m2, terasa: 18m2. Mobilna kućica na parceli od 120m2, parking na parceli.

Iznajmljivanje mobilnih kućica u kampu, Kamp Brevilacqua
 
 
 Kampovi: pretraživanje na karti:

   | Hoteli  | Iznajmljivanje apartmana  |  Kampovi - Hrvatska |  Kampovi - Slovenija | Odmor-planine  |  Slovenija  Agroturizam  Gastro ponuda | 

                             © 2007 - 2017  PROINFOKOD d.o.o.