| Tradicionalni recepti  | Članci  |  Mapa Hrvatske  |  Kontakt  |                Language
NaslovnaHoteliApartmani Kampovi-Hrvatska Mobilne kučice Odmor-planine Slovenija AgroturizamGastro
 
 Prijava oglasa:

 Zahtjev za oglas     

  Pretraživanje:
  apartmnai, kuće,
  hoteli, sobe, kampovi

  vrsta smještaja: 

  destinacija:

izaberite:

MIN ležaja:

 Max ležaja:

 cijena od:

 cijena do:

Marketing

PVC stolarija - Final forma d.o.o,
 
Marketing

 

 


Mobilne kućice - iznajmljivanje mobilnih kućica 

Iznajmite mobilnu kućicu u nekom od kampova na Jadranu

Mobilne kućice za ljetovanje i uživanje u prirodi za opušten odmor. Najam mobilnih kućica diljem Hrvatske. Mmobilne kućice na Jadranu smještene u kampovima duž jadranske obale i otoka.
Prednost ljetovanja u mobilnim kućicama je neposredna blizina plaže. Možete ljetovati u kućici smještenoj u prirodnom okruženju uz more. Svaka je kućica konforno opremljena a terasa omogućuje dodati boravak na otvorenom.

Mobilne kućice i bumgalovi u kampovima

Mobilne kućice za najam, u kampu Camping Stobreć Split

mobilne kućice i drveni bungalovi su smješteni prirodnoj hladovini borove šume i blizini šljunčane plaže. Mobilne kućice tipa Hotel (12m2, max 2 osobe), Xline600 (24m2, max 3 osobe), Valalta (24m2, max 5 osoba), Dalmacija (30m2, max 5 osoba), Xline760 (30,40m2, max 5 osoba), Camelia (30,40m2, max 5 osoba), Hvar (32m2, max 5 osoba), Roma (34m2, max 5 osoba), Vista i Premium (od 32m2, 37m2 do 39m2, max 5 osoba) te Sole mobilnu kućicu koja je prilagođena osobama sa invaliditetom (32m2, max 5 osoba).
Mobilne kućice Camping Stobreč Split

Mobilne kućice za najam, u kampu Kamp Luka - Sukošan

U kapu Luka - Sukošan isznajmljuju se mobilne kućice. Blizina plaže samo 5 m. Momilnr kućice su 24,00m2 i terase 2,00m2 za 4+2 osobe. Svaka kućica je kompletno namještena i opremljena, WFi internet, TV. Osigurano parkirno mjesto. Blizina centra - 500m, dućani i restorani - 500m.
Mobilne kućice u kampu Lamp Luka . Sukošan

 

Mobilne kućice za najam u kampu, Kamp Omišalj, Omišalj

Luksuzno opremljene mobilne kućice se nalaze u kampu sa 5 zvjezdica, u neposrednoj blizini mora i plaže, a neke odmah uz bazen. Sve kućice su kompletno opremljene te imaju prostranu natkrivenu terasu.
U cijenu najma uključen je parking za 1 osobno vozilo, struja, voda, plin, SAT - TV, početno i završno čišćenje, posteljina i ručnici te Wi -Fi internet. Unutar kampa nalazi se restoran, bar u bazenu, trgovina, golf teren, igraonica za djecu, lijepa plaža, veliki bazen
 
Iznajmljivanje mobilnih kućica u kampu Omišalj u Omišlju
 
Društvene mreže:  
Mobilne kućice za najam u Autokampu Puntica - Ražanac
  Ukoliko želite provesti opuštajući i osvježavajući odmor sa pogledom na kristalno čisto more, smještaj u luksuznim mobilnim kućicama je idealan izbor za vas. Iskusite doživljaj boravka u prirodi i istovremeno u miru i komforu u vrhunskim opremljenim mobilnim kućicama. • 30m2 • kapacitet: 5 osoba

Mobilne kućice za najam u kampu "Camping Pirovac"

U novootvorenom kapu Pirovac gosti mogu uživati u različitim mobilnim kućicama (4+2, 6+1, 6+1+ jacuzzi)  sa velikom terasom sa ljetnom kuhinjom, blagovaonom, ležaljkama. U kampu je bazen sa toplom vodom, toboganom, valovima i ležaljkama oko bazena, kafe bar za osveženje, brza hrana, dječje igralište, parking, jacuzzi (samo u nekoliko kućica 6+1) 

Mobilne kućice za najam, u kampu Diana i Josip

 

Kamp Diana i Josip iznajmljuju moblne kućice smještene u hladu stoljetnih borova i u blizini plaže. Možete iznajmiti 3 tipa mobilnih kućica; Mobilne kućice STANDARD, Mobilne kućice LUX, Mobilne kućice SUPER LUX MOBILE HOUSE LUX (8x3m) for 4-5 osoba MOBILE HOUSE LUX (8x3m) for 4-5 osoba.

Mobilne kućice u kampu Diana i Josip

Mobilne kućice za najam, u kampu Sandy

 

Kamp SANDY prostire se uz samu obalu grada Biograda. Proteže se na privatnoj parceli od 2500 m2, u ugodnoj hladovini borova gdje se nalaze atraktivne mobilne kućice. U ponudi je 8 prekrasno uređenih mobilnih kućica kvadrature 24m2 i 32m2. Sve mobilne kućice imaju nadkrivene terase s kojih se pruža pogled na Pašmanski kanal.

Mobilne kućice u kampu Sandy

Mobilne kućice za najam, u kampu Galeb, Omiš

 

Mobilne kućice Sunshine nalaze se direktno na pješčanoj plaži. Iz kućice se pruža pogled na more a  terasa je dodatno opremljena i jakzzi kadom. Relax mobilne kućice smještene su u prirodnom hladu mediteranskih stabala. Kućice su pogdne za smještaj maksimalno 8 ljudi.  

Iznajmljivanje mobilnih kućica u kampu Galeb u Omišu

Bungalovi za najam, u kampu Diana i Josip

 
Kamp Diana i Josip iznajmljuje osim moblnih kućica možete iznajmiti konforne bungalove smještene u hladu stoljetnih borova i u blizini plaže. 


Iznajmljivanje bungalove u kampu Diana i Josip

Mobilne kućice za najam u kampu Brevilacqua

 
Kamp Brevilacqua udaljeno je 1 km od predivnih, dugih, plitkih, te pješčanih plaža koje su stvorene za obiteljski turizam. Mobilne kućice su konforno opremljene:kuhinja, dnevni boravak, 2 spavaće sobe, kupaonica, klima, SAT/,  WIFI. Površina mobilne kućice:30m2, terasa: 18m2. Mobilna kućica na parceli od 120m2, parking na parceli.

Da li je ptrebna građevinska dozvola za postavljanje mobilne kućice? 
Mobilne kućice su osim za turizam pronašle i širu primjenu. S obzirom na korištenje prirodnih materijala, dobrih izolacijskih svojstava u pogledu toplinske i zvučne izolacije, mobilne kućice se koriste za urede, vikendice i kao manje stambene montažne kuće.
  Mobilne kućice dozvola
 
 
 Kampovi: pretraživanje na karti:

   | Hoteli  | Iznajmljivanje apartmana  |  Kampovi - Hrvatska |  Kampovi - Slovenija | Odmor-planine  |  Slovenija  Agroturizam  Gastro ponuda | 

           © 2007 - 2020  PROINFOKOD d.o.o.